Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Microshow
Ajo & Mastretta

Les Nits de la Coma (Cassà de la Selva)
Divendres 28 juny de 2024, a les 21:00 h. 3 €

Ajo i Nacho Mastretta van començar la seva marxa micropoètica l’any 2004, i des del primer moment van construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplet. Fent el cor fort i del cor budells. Ajo es presenta com a cirurgiana emocional del present mentre Mastretta li tendeix els seus ponts de melodia.

Un xou que es va construint a temps real, improvisant cada segon, de manera que cap és igual a l’anterior ni s’assemblarà al següent. Junts en un escenari es dediquen a posar-li proves a l’infinit per a veure si resisteix a base de cançons diminutes i anti-cançons.

Ajo ha passejat la seva micropoesia per tota mena d’escenaris com Berlín, Nova York, Sâo Paulo o Mèxic, de la mà d’altres músics tan diferents com Corcobado, Tsukiko Amakawa, Paco Soto Ivars, Julieta Venegas, Javier Colis, Don Simón i Telefunken o Judit Farrés, amb qui ha girat amb diversos espectacles. Figura de l’underground madrileny, agitadora cultural, postpunk… Són algunes de les etiquetes amb les quals se sol qualificar a Ajo, potser la més precisa és, la de micropoetessa.

Nacho Mastretta al piano i clarinet, és un dels grans músics i compositors nacionals, d’un gust exquisit i caracteritzat sempre per una elegància molt particular, la seva trajectòria és molt coneguda per la seva Orquestra Mastretta, així com per moltes bandes sonores cinematogràfiques memorables.

 

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants