Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter – El Coro Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

[AJORNAT] Soy mujer que tú
ajo & min.

Les Nits de la Coma (Cassà de la Selva)
divendres 17 abril de 2020, a les 21:30 h. 3 €

ajo & min. ens ofereixen en el seu microshow moments poètics on conreen brevetats “vendo agendas pequeñas para gente de pocos amigos“, micropoemes xinesos, microproblemes, rimes a llarg termini o pseudobiografies perquè com ens diu la ajo “no me tires de la memoria que yo vengo del punk y la cresta la llevo en la lengua“. La seva proposta en escena ha marcat un abans i un després en la poesia actual, participant en els festivals més importants i aconseguint penjar el cartell de sold out a gran part dels seus microshows.

Si no ho has vist abans. Si no ho has llegit abans. Si no ho has escoltat abans, aquest és el moment en que hi pot haver un abans i un després definitiu a la teva llarga vida com a públic i espectador.

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants