Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Soy mujer que tú
ajo & min.

Les Nits de la Coma (Cassà de la Selva)
Divendres 26 juny de 2020, a les 22:00 h. 3 €

ajo & min. ens ofereixen en el seu microshow moments poètics on conreen brevetats “vendo agendas pequeñas para gente de pocos amigos“, micropoemes xinesos, microproblemes, rimes a llarg termini o pseudobiografies perquè com ens diu la ajo “no me tires de la memoria que yo vengo del punk y la cresta la llevo en la lengua“. La seva proposta en escena ha marcat un abans i un després en la poesia actual, participant en els festivals més importants i aconseguint penjar el cartell de sold out a gran part dels seus microshows.

Si no ho has vist abans. Si no ho has llegit abans. Si no ho has escoltat abans, aquest és el moment en que hi pot haver un abans i un després definitiu a la teva llarga vida com a públic i espectador.

Pati de Can Trinxeria
Venda d’entrades 3 hores abans de la funció

 

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants