Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Imperfecto
Isaac Jurado

Les Nits del Coro (Sarrià de Ter)
Dijous 22 abril de 2021, a les 20:30 h. 4 €

Rendeix-te al magnetisme animal d’un espectacle creat especialment per tornar boja la teva closca. Deixa’t emportar pel misteri i per allò impossible a través de la màgia i l’humor més creatius. Estem segurs que no te’n aniràs indiferent.

Imperfecto és un espectacle interactiu i participatiu, és a dir, de vegades el públic participa dalt de l’escenari amb Isaac i de vegades, des dels seus seients. S’adapta a tota mena d’esdeveniments, situacions i públic, però principalment, està pensat per a que et quedis enganxat a la cadira.

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants