Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Imprólogo
José Malaguilla

Les Nits de la Coma (Cassà de la Selva)
Divendres 11 novembre de 2022, a les 21:00 h. 3 €

Què passa quan un sol improvisador decideix donar llibertat total a la seva imaginació i crear a sobre l’escenari tot tipus d’històries i personatges des del més absolut buit? I si a més, aquest improvisador ofereix al públic que siguin ells qui proposin el títol i l’estil, qualsevol estil (literari, cinematogràfic, pictòric…)? Doncs, quan tot això passa, neix Imprólogo, el xou d’IMPRO en solitari més divertit i arriscat.

Un espectacle que és gairebé un xou de prestidigitació, en el qual José Malaguilla fa aparèixer cada nit del no-res histories boges, intel·ligents, emocionants, sorprenents, surrealistes, commovedores i sempre molt i molt divertides.

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants