Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Nymio
Zero en conducta

Les Nits del Coro (Sarrià de Ter)
Dijous 25 març de 2021, a les 20:30 h. 4 €

Hi han històries tan petites que per a poder ser contades els seus personatges han d’estar a l’alçada. Un somni que vol despertar al seu somiador. Un nàufrag que espera ser rescatat i mentrestant gaudeix de la seva condemna. Un exercici de poesia visual feta amb els dits. Un prestidigitador prestidigitat. I un nen que, com que no pot volar, aprèn a ballar per a sentir-se prop del cel.

Nymio no és ni més ni menys que això. Històries sense importància explicades per personatges a la seva alçada.

Aquest és el primer espectacle de la companyia Zero en conducta. Un solo íntim de 40 minuts de durada en el qual els dits prenen gran protagonisme, sense oblidar altres llenguatges com el mim i la dansa. Poesia visual senzilla, que no simple, amb l’objectiu de despertar l’amor pel petit, allò que no es veu, allò que està a l’abast de les nostres mans.

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants