Les Nits del Centre, Sarrià de Ter Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter – El Coro Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les nits de Can Gruart, Vilablareix Les nits del barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les nits de la Coma, Cassà de la Selva

Palabra Cadabra
Rubén Martínez

Les nits de la Coma (Cassà de la Selva)
divendres 2 novembre de 2018, a les 21:30 h. 3 €

Es poden trencar les paraules? És l’abecedari un poema, ben mirat? Quantes paraules caben en una de sola? Arribem a  entendre-les encara que es diguin en un altre idioma? Què és el primer que ens imaginem quan escoltem la paraula Cadabra?

“Palabra Cadabra” és un espectacle en el qual la paraula dita és la protagonista de les històries que ella mateixa explica. És la paraula mirant-se en un mirall. O escoltant el seu propi ressò. Amb cada conte semblarà que les paraules s’engreixen en l’aire fins a esclatar, o es fan primíssimes per entrar-nos per les orelles.

Són històries explicades i cantades pel seu propi autor, que es diverteix entorn de la paraula dita (i les seves dissorts) gràcies a les quals potser sabrem, al final, què vol dir la paraula Cadabra.

Produeix

ASSOCIACIÓ GIRONINA DE TEATRE
Plaça Hospital, 6, 17002 Girona
Casa de Cultura de Girona
T 972 22 13 77 www.agt.cat agt@agt.cat

Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants