Les Nits del Centre, Sarrià de Ter Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter – El Coro Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les nits de Can Gruart, Vilablareix Les nits del barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les nits de la Coma, Cassà de la Selva

 

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el nom amb que es defineix el circuit d’espectacles de petit format a les comarques gironines. La Xarxa es va iniciar l’any 2010 a Sarrià de Ter i actualment va per la seva vuitena edició, oferint una programació estable d’octubre a juliol a diferents municipis de la demarcació.

Els eixos amb els quals es configura la proposta són una programació eclèctica que barreja diferents disciplines escèniques, rigor artístic i professionalitat en la gestió. Teatre de proximitat per gaudir dels espectacles mentre es prenen una copa i uns montaditos.

 

Objectius: 

– La creació de nous espais per a l’exhibició d’arts escèniques a les comarques gironines.
– Oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a la demarcació.
– Fomentar la creació d’espectacles de cafè teatre de petit format entre els professionals de les comarques gironines.
– Donar l’oportunitat als professionals locals d’exhibir el seus espectacles, que poden estar acabats o en procés de creació.
– Afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.

Produeix

ASSOCIACIÓ GIRONINA DE TEATRE
Plaça Hospital, 6, 17002 Girona
Casa de Cultura de Girona
T 972 22 13 77 www.agt.cat agt@agt.cat

Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants