Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

El projecte va néixer l’any 2010 a Sarrià de Ter impulsat per l’Associació Gironina de Teatre.

Missió

Oferir un cicle de cafè teatre de petit format arreu del territori gironí treballant en xarxa amb municipis i entitats participants; afavorir la creació de públic de proximitat i millorar les oportunitats dels artistes, promovent la producció de noves propostes.

Visió

Arribar a més llocs (municipis i barris) i a més públic i més divers, especialment a les poblacions que no compten amb una programació teatral estable.
Garantir professionalitat i bones pràctiques, tant en la producció com en la contractació artística.
Afavorir la creació d’espectacles de petit format gironins.
Trobar finançament per millorar la producció i la qualitat de la programació.
Promoure la participació d’entitats locals.
Adaptar els espectacles a persones amb discapacitats sensorials.

Valors

Qualitat
Cooperació
Respecte
Proximitat
Treball en equip
Adaptabilitat
Creativitat

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants