Els Vespres de La Societat, Maçanet de la Selva Les Nits del Monestir, Cervià de Ter Les Nits del Casal, Bordils Les Nits de les Vídues, Llagostera Les Nits del Centre, Sarrià de Ter – El Centre Les Nits de l'Antic Casino, Castell d’Aro Les Nits Golfes de la Cate, Figueres Les Nits del Coro, Sarrià de Ter Les nits de teatre del CAF, Platja d’Aro Les Nits de Can Gruart, Vilablareix Les Nits del Barri del Convent, La Bisbal d’Empordà Les Nits de la Coma, Cassà de la Selva

Escarteen sisters (nou àlbum)
Escarteen sisters

Les Nits del Centre (Sarrià de Ter – El Centre)
Dijous 6 desembre de 2018, a les 21:30 h. 3 €

Aquest duet revelador presenta el seu primer disc: composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. Elles diuen que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal.

Creixen en una masia del Penedès, i d’aquell silenci neixen les seves cançons. La seva música té la influència de la naturalesa que les ha envoltat des de petites, per això no és ni d’un color ni d’un altre, ni d’una temperatura o una altra, és orgànica i inefable. El duo sorgeix component cançons per a comunicar-se amb l’avi, que viu a Bèlgica (a molts quilòmetres lluny de la masia on han crescut) i ja fa uns anys que és malalt. Tot d’una els va venir de gust compartir-ho més enllà de casa amb el propòsit inicial d’escurçar les distàncies a través de les cançons.

Amb aquest motiu, dediquen el seu primer disc al curs de la proximitat, juntament amb dos altres conceptes que ho embolcallen: el nombre 4 (4 cordes, 4 membres,  4 idiomes, 4 símbols) i el viatge que inspira en el so i en voler apropar-se a l’altre).

Produeix
Amb la col·laboració
Amb el suport de
Entitats participants